“Hvis nogen skulle være i tvivl, så lad mig slå det fast fra starten: Fredericia er tilbage!”

Fredericia Dagblad

Forestillingsbilleder

Forestillingsbilleder

Fotograf: Rumle Skafte

Premiere

Premiere

Stjernegaard Fotografi

Medvirkende

Medvirkende

Anne Fuglsig

Christian Damsgaard

Jacob Prüser

Jean Michel

Johanne Milland

Katrine Skovbo

Lars Mølsted

Mads Æbeløe Nielsen

Maria Skuladottir

Nicoline Siff Møller

Oliver Aagaard-Williams

Søren Bech-Madsen

Ulla Ankerstjerne

Aviaya Steinø

Mira Andrea Balloli

Rosa Kuhlmann Gehl

Tobias Arentoft Gräs

Det kreative team

Det kreative team

Thomas Agerholm, instruktør
Benjamin la Cour, scenograf
Martin Konge, kapelmester
Kim Ace, koreograf
Mads Æbeløe Nielsen, oversættelse
Thilde Jensen, kostumedesigner
Martin Jensen, lysdesigner
Agerholm & la Cour, videodesign
Tim Høyer – Tone Art Aps, lyddesigner
Jonas Vestergaard, rekvisitør

Anmeldelser

Anmeldelser

“Come From Away er immervæk en lille perle i et musical-hav fyldt med remedieringer og gamle klassikere.”

“Musicalen er på sjælden vis yderst vedkommende og skaber en følelse af virkeligt fællesskab der i salen. Den spontane følelse af fællesskab må også være grunden til, at hele salen bryder ud i pludselig jubel, da de 38 fly endelig får lov til at lette fra Gander lufthavn efter fem hæsblæsende dage og derefter spredes for alle vinde.”

Den 4. Væg

“Hvis nogen skulle være i tvivl, så lad mig slå det fast fra starten: Fredericia er tilbage!

Byens musicalteater havde fredag aften danmarkspremiere på en forestilling, de færreste i landet har hørt om. Men det kommer de til. Hvis de altså ved, hvad der er godt for dem.”

Fredericia Dagblad

“Alle involverede – fra instruktøren, Thomas Agerholm, til folk i garderoben – kan alle hver især stille sig op på et bord og udråbe: ”I’m King of the World.”

Avisen.nu

“Fredericia Musicalteater er triumferende tilbage”

XQ28.dk

Hør teaterbussens podcast hvor COME FROM AWAY får fem busser!

Teaterbussen

“En af de ting, der står stærkest for mig er, at denne forestilling er en holdpræstation. Alt hænger sammen fra koreografi til scenografi over musikken til castet på scenen som en fuldendt symbiose.”

boradwayworld.com

“Hele verden mødes på smukkeste vis…Trods den alvorlige baggrund er ”Come from away” en overraskende morsom musical præget af en særdeles stærk ensemblepræstation”

Jyllands-Posten

De 16 skuespillere der står på scenen, er alle utroligt dygtige – både skuespilmæssigt, dansemæssigst og sangmæssigt. De har simpelthen hele paletten. De leverer forestillingen med den rette mængde humor, men også seriøsitet som Come from away indeholder. Jeg oplever i hvert fald lige dele af at blive blæst bagover, men også at blive rørt…

Ungt Teaterblod

“Fredericia Musicalteater leverer energisk, sjov og vedkommende underholdning med Come From Aaway om 9/11. Forventningerne kan roligt stige til det nye musicalteater, der atter præsenterer et moderne udtryk, man sjældent ser på musicalscenen. “

I Scene

“Med COME FROM AWAY markerer Fredericia Teater for alvor, at de er tilbage blandt landets absolut førende musical-producenter. Så tag forskud på julen, og und dig og dine kære en virkelig hjertevarmende musikoplevelse.”

CPHCULTURE

“Fredericia Musicalteater leverer energisk, sjov og vedkommende underholdning med Come From Aaway om 9/11. Forventningerne kan roligt stige til det nye musicalteater, der atter præsenterer et moderne udtryk, man sjældent ser på musicalscenen. “

I Scene

“…slutnummeret i første akt, der er en ren energibombe, både i dans, sang og spil, bobler det glæde, der smitter, så selv regnen udenfor må tænke på at fortrække og kalde solen frem. Man bliver kort sagt, glad i låget.”

Out&About

“Fredericia Musicalteaters COME FROM AWAY er årets bedste ensembleforestilling indenfor genren, og lige det der skulle til for at overbevise dem der ikke troede på Fredericias førerposition.”

Sceneblog

“Orkesteret med Martin Konge som kapelmester var, ja Konge. Den keltiske folk-rock fik arme og ben til at agere lufttrommesæt for mange af de fremmødte, og aftenens store udfordring var at blive siddende på stolen, og holde sig i ro”

Kulturbunkeren

“Forestillingen er både dyb, underholdende, dybt musikalsk, rørende og flot og fortæller en historie, som alle bør kende”

Kulturtid

“Jeg hader ostegratineret torsk, men skulle verden en dag igen ramle sammen, så håber jeg inderligt, at det er mig som kysser torsken i Gander og næstekærlighed igen er på mode.”

WRDSMTH

“den bedste ensemble-musical man har set i adskillige år. Forestillingen er en triumf for det ‘nye’ Fredericia Musicalteater”

Morten Buckhøj

“Mitt i all den tragedi som utspelar sig har det här blivit till en helt fantastisk uppsättning, där musikalnummerna översköljer oss från scenen med en sådan positivitet och livsglädje, att man kan inget annat än att applådera. En helt underbar musikal har öppnat upp för Fredericia Musicalteater.”

MånssonsKultur.se

“”… Fredericia Musicalteater, hvor det altid er en særlig hjertevarm oplevelse at være gæst – fra første orkestertone er publikum med, klapper, smiler og hujer så man kun kan glæde sig til at komme tilbage.”

magasinetkbh.dk

Musik

Musik

Martin Konge. kapelmester
Lars Daugaard, trommer
Casper Facius, percussion
Jakob Rosendahl Povlsen, violin
Kara Lochridge, fløjter
Steffen Schackinger, mandolin
Jens Kokholm, guitar
Allan Nagel, bas

Manuskript, musik og sangtekster: Irene Sankoff og David Hein
Orkestrering: August Eriksmoen
Musikalske arrangementer: Ian Eisendrath

Presented by arrangement with Music Theatre International.

WELCOME TO THE ROCK
Vi har lavet en video, hvor castet synger introsangen ‘Welcome to the Rock’! Se også den fulde version på vores YouTube-kanal her.

ME AND THE SKY
Her kan du opleve ‘Me and the Sky’! Den kan også ses på vores YouTube-kanal her.

Praktisk info

  • Spilleperiode 21. oktober – 6. november
  • Anbefalet alder: fra 10 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn

  • Ønsker du at købe en plads til en kørestol eller har du særlige behov, skal du blot ringe til vores billetkontor alle hverdage mellem 10.00 – 14.00 på tlf. 53 73 96 01

Vil du fuldende din teateroplevelse med en skøn middag inden forestillingen, har du mulighed for at tilkøbe lige her: