Covid-19

På Fredericia Musicalteater tager vi alle covid-19 retningslinjer meget alvorligt og du kan trygt besøge os.
Denne side opdateres løbene – senest opdateret 12.01.2021

Mundbind
Alle over 12 år skal bærer mundbind ved ankomsten til teatret samt når man står op i teatrets foyerområde og indtil man sidder på sin plads i salen.

Teatret har opstillet spritstationer rundt om i foyerområdet samt indtil i salen. Alle opfordres til at vise hensyn og holde god afstand hvor det er muligt.

Coronapas
Fremvisning af coronapas gælder for personer fra 15 år og op.

Det er påkrævet at kunne fremvise coronapas, når du besøger Fredericia Musicalteater. Vi beder dig om at have dit coronapas klar, når du ankommer til teatret.

Coronapasset er gyldigt, hvis du er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden.

Du har også gyldigt coronapas med en negativ PCR-test, der er højst 72 timer gammel eller en hurtigtest, der er højst 48 timer gammel.
Tidligere smitte giver også gyldigt coronapas – men varigheden af immunitet er nedsat, så tidligere smitte fremover giver gyldigt coronapas fra 14 dage efter en positiv PCR-test til 6 måneder efter.

Et gyldigt coronapas kan dokumenteres i papirformat eller elektronisk, fx via test-svar på sms, udskrifter mv. Her skal dit navn på testsvaret svare til dit navn på dit medbragte pas, sundhedskort, kørekort eller andet offentligt udstedt ID.
Dokumentation for coronapas kan også ske ved brug af appen Coronapas, samt ved sundhedsmyndighedernes app ”MinSundhed”. Ved brug af en af disse apps er der ikke krav om fremvisning af ID.