FREDERICIA MUSICALTEATER TILBYDER TEGNSPROGSTOLKET FORESTILLING I SAMARBEJDE MED HAND-MATE

Når Fredericia Musicalteater opfører COME FROM AWAY den 5. november bliver det med en særlig detalje – nemlig to tegnsprogstolke, der vil tolke forestillingen for døve. Begivenheden er blevet til i et samarbejde mellem teateret og Handmate.

”COME FROM AWAY har en bred appeal og en historie, der er relevant for alle. Derfor syntes vi, det kunne være spændende at tilbyde en tegnsprogstolkning på en særlig spilleaften. Handmate er dygtige og tilmed specialiseret i performancetolkning, så valget af dem som samarbejdspartner var meget logisk”, fortæller producent Liv Stevns fra Fredericia Musicalteater.

Tolkningen bliver foretaget af tegnsprogstolke Peter H. F. B. Rothgardt og Peter R. Borg. Peter R. Borg er selv uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Der er derfor garanti for stor forståelse for både musik og teater.

Handmate fortæller her om hvordan en tolket forestilling forløber:
Teatret har allokeret et bestemt hjørne af salen til de døve, der skal overvære tolkningen den 5. november. Tolkningen vil ikke have indflydelse på resten af publikums oplevelse. Er du døv eller hørehæmmet, og ønsker du billetter til den tolkede udgave af COME FROM AWAY den 5. november, kontaktes teatrets billetsalg.