Fredericia Musicalteater søger en marketingassistent der har flair for content

På Fredericia Musicalteater udvider vi nu vores marketingafdeling og søger derfor en marketingassistent/content creator på fuld tid, der vil indgå i vores kreative team.
Vi ønsker os en kollega med stærke kommunikative, visuelle og kreative evner. Så er du vild med at fortælle historier i både ord og billeder, så har vi et hus fyldt med materiale, der bare venter på dig. Du skal være udadvendt og kunne lide at være i kontakt med mange mennesker, for hos os går det stærkt.

Lidt om opgaverne:

Producere content i form af billeder, videoer og tekst til alle vores platforme – primært web, Facebook, Instagram og LinkedIn.

Overvågning af de sociale medier og løbende kontakt med vores følgere.

Stå for teatrets online annoncering og ikke mindst opfølgning (Facebook og Google Ads).

Søgemaskine- og konverteringsoptimering for vores website.

Udarbejdelse af pædagogisk materiale og kontakt til skoler og uddannelsesinstitutioner.

Udarbejdelse af tekster til nyhedsbreve (Mailchimp), pressemeddelelser mv.

Ad-hoc marketingopgaver.

Vi håber, at du:

  • Har fingeren på den digitale puls og føler dig hjemme på de sociale medier.
  • Har en relevant uddannelse – fx som digital marketing manager.
  • Er grammatisk stærk og vant til at arbejde med kommunikation, retorik og tone-of-voice.
  • Er flexibel og klar til at fange momentet 24-7.
  • Har indsigt i kulturens verden og synes, det er det fedeste sted at være.
  • Er åben og kan samarbejde på tværs af mange forskellige fagligheder.

Lyder det som noget for dig? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi tilbyder:
Fredericia Musicalteater er et nyt, professionelt teater, der fokuserer på udvikling af dansk musikteater og på at skabe spændende, modige, provokerende musicals, der tilbyder publikum ekstraordinære teateroplevelser.
Jobbet som marketingassistent/content creator er en udfordrende og dynamisk stilling med plads til kreativitet, fleksibilitet og personlig udvikling. I det daglige er vi et lille, men dybt engageret team med hver vores speciale, men når vores produktioner er i gang, er vi nemt over 50 medarbejdere i huset.
Fredericia Musicalteater støtter mangfoldighed og inklusion, og vi tror på, at det er vigtigt, at vores organisation afspejler samfundet omkring os. Hvis der er flere kandidater, der er lige velegnede, vil vi foretrække den kandidat, der styrker mangfoldigheden i teamet.

Vigtige datoer:
Ansøgningsfristen er 8. juni 2022. Første samtalerunde er planlagt til fredag d. 17. juni 2022, og anden samtalerunde er planlagt til onsdag d. 22. juni 2022.
Stillingen ønskes besat 1. august, men vi venter gerne på den rette.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer på mail til ole@fredericiamusicalteater.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Adm. direktør Ole Justesen på tlf. 5373 9600