Premiere den 15. September 2023

CHARLES’ TANTE er en ægte folkekomedie fra en tid, hvor solen altid skinnede og humøret altid var højt. Trods filmens alder (1959) er den stadig elsket af mange i alle aldre, ikke mindst af den yngre generation, hvor den nærmest har fået kultstatus. Og det forstår man jo godt, når man ser Dirch Passer, Ove Sprogøe, Ghita Nørby og alle de andre folkekære skuespillere, der leverer hysterisk morsomme toppræstationer i filmen.

I vores udgave bliver CHARLES’ TANTE til en opdateret musicalkomedie med Lars Mølsted i rollen som Charles’ tante. Lars Mølsted kommer derved til at løfte arven fra Dirch Passers ikoniske udgave af tanten Donna Lucia fra Brasilien, fordi de to fiffige studerende Charles og Peter mangler en anstandsdame.

Vi bibeholder alt det, man kan huske, og som man elsker fra filmen – men vi opdaterer tonen, humoren og karaktererne, så fortællingen fremstår relevant og frisk for de nye publikummer, der skal opleve den for første gang.

CHARLES’ TANTE er ikke oprindeligt en musical, men det bliver den nu. Med musik inspireret af den velkendte lyd og orkestrering, som man kender fra de gamle danske lystspil – og som også er lyden fra de store, klassiske Broadway musicals som Guys and Dolls og Anything Goes, men også nyere værker som The Producers.

Manuskript: Mads Æbeløe Nielsen, Nikolaj Tarp
Tekst: Mads Æbeløe Nielsen
Musik: Claus Reenberg, Rob Hartmann

Premiere den 10. marts 2023

INGVAR! Den musikalske møbelsaga er en gakket og satirisk historie om en katastrofal dag på børsen, hvor børsmæglere i fortvivlelse filosoferer over deres mange tab og over det kapitalistiske systems uklare fremtid.

I deres desperate søgen efter håb – og et lysende lys i mørket – kommer de til at tænke på den gode undtagelse, nemlig IKEA og Ingvar Kamprad. Og så begynder deres stadig mere entusiastiske og kollektive fortælling om denne succeshistorie om manden bag den internationale forretningskæde.

En helt igennem original og humoristisk hyldest til “den gode kapitalist” grundlæggeren af IKEA, Ingvar Kamprad, og hans ambition om at møblere det svenske folkehjem – fortalt af et hold skuespillere, der konstant skifter roller.

Selv musikken er lidt crazy, når Erik Gedeons særegne sangform, med indslag af munter svensk folkemusik, blandes med gammeldags pedalorgel og en violin.

INGVAR! opføres for første gang på dansk – og på en dansk scene – men har gået sin sejrsgang i blandt andet Stockholm, Hamborg, Malmö, Helsinki og Oslo.

Musik: Erik Gedeon
Tekst: Klas Abrahamsson

Premiere den 11. februar 2023

Nåede du ikke at se vores reumertnominerede børnemusical fra 2021, genopsætter vi den nu med et helt nyt cast. Glæd dig til at møde grisebasserne Schwein, Nee, Stig og Mor Gris og lad dig blæse bagover af Den Store Stygge Ulv i en tempofyldt, fjollet og charmerende perle af en børnemusical.

Historien er den klassiske fortælling om tre små grises kamp for at undslippe den store stygge ulv. Men vi har givet historien et twist – eller en krølle på halen, om man vil. For selvfølgelig skal de tre grisebasser først lære at stå på egne klove, men tro ikke, det bare handler om at blive fornuftige voksne. Nej, i denne historie ender de som verdensberømte superstjerner.

Stiles og Drewe, det prisvindende komponistpar bag børnemusicalen, stod også bag Broadway’s Mary Poppins.

Musik: George Stiles
Tekst: Anthony Drewe