CECILIE GREIBER ALRING

MOLLY

CECILIE GREIBER ALRING

– afsluttede sin uddannelse på Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet Fredericia i 2014. Allerede i studietiden optrådte Cecilie på Operaens store scene i Fredericia Teaters gæstespil med Disney-musicalen Aladdin (2012/13) – og i sit første år som nyuddannet musicalperformer medvirkede hun i så forskellige forestillinger som Cabaret på Aalborg Teater, The Wild Party og Catch Me If You Can på Fredericia Teater samt Bølle-Bob i Media Managements turné-produktion.
Sidenhen har Cecilie bl.a. medvirket i De Tre Musketerer ved Gurs Teater (2015), Renos Rene Skov for Kampagne Kompagniet (2017) og som Liva i KattejammerRock på Teater Vestvolden, i Anders Lundorphs iscenesættelse (2018/20).
Når Cecilie ikke står på scenen, underviser hun bl.a. i solosang på Holbæk Lille Skole samt i Impro Comedy på Den Rytmiske Højskole (2020). I 2018/19 var hun koreograf på Ålborg Teaters opsætning af The Sound Of Music, instrueret af Rolf Heim. I 2017/18 instruerede hun selv musicalen Rock of Ages for Teaterforeningen Elverfolket, ligesom Cecilie i 2016 var instruktørassistent for Mikala Bjarnov på Teater Kompas´ forestilling Splittet Spor.
I 2015/16 spillede Cecilie for første gang rollen som Molly i Shu·bi·dua – The Musical på Fredericia Teater/Østre Gasværk/Musikhuset Aarhus instrueret at Thomas Agerholm – og nu gentager hun sin rolle som Micks uadskillelige fantasiven i Lion Musicals nyproduktion af musicalsuccesen.

Festligt og musikalsk portræt af 80´erne og 90´ernes Danmark

Shu·bi·duas iørefaldende, melodiske landeplager og skarpe, frække og gakkede tekster, danner rammen om et forrygende festligt og satirisk portræt af 80´erne og 90´ernes Danmark i Shu·bi·dua – The Musical. Den røde tråd i forestillingen er historien om drengen Mick, der ikke er som alle andre. Vi følger ham fra barndom til ungdom, følger hans kamp for at finde lykken og sin plads i livet. Mick bliver student, får et fedt job på et reklamebureau og møder kærligheden og verdens sødeste pige… men alligevel er det som om, der mangler noget.

Tekst & Musik: SHU·BI·DUA m.fl.
Manuskript: MADS ÆBLEØE NIELSEN med THOMAS AGERHOLM og SØREN MØLLER
Instruktion: THOMAS AGERHOLM
Original koreografi: RENÉ VINTHER
Videografik: JA FILM
Lysdesign: JEPPE LAWEATZ
Lyddesign: TIM HØYER
Supplerende koreografi og koreografisk indstudering: KIM ACE NIELSEN
Kapelmester: THOMAS MØLLER
Musikalske arrangementer: JAKOB TRAUTNER