om billetter

køb

Billetter til Fredericia Musicalteater sælges online via vores hjemmeside. Alle dage og døgnet rundt. 

Online sælges op til 14 billetter på én bestilling. Arrangerer du et selskab på mere end 14 personer, er du meget velkommen til at rette henvendelse til e-mailadressen billet@fredericiamusicalteater.dk, og vi finder sammen en løsning.

Husk altid at kontrollere, at dine billetter rummer det rette arrangement, den korrekte dato og rigtige tidspunkt.

Billetter refunderes kun i forbindelse med en aflysning fra teatrets side. I den forbindelse refunderes det opkrævede gebyr ikke.

Eventuelle ledige pladser til dagens forestilling sælges i vores dørsalg én time før forestillingen starter.

Print-selv-billetter skal fremvises udprintet eller via pdf-version på din mobiltelefon. Hvis det ikke kan lade sig gøre, kan teatret, på forestillingsaftenen – i vores dørsalg – naturligvis hjælpe med genudskrivning af dine billetter. Et ordrenummer og gyldig legitimation der bekræfter, du er ejeren af billetterne, er dog nødvendig.

billetkontor

Vores fysiske billetkontor i Prinsessegade har åbent for personlig henvendelse:

Mandag kl. 10.00-14.00
Fredag kl. 10.00-14.00

ombytning

Billetter til Fredericia Musicalteaters egne forestillinger, kan ombyttes til en anden dag i spilleperioden. Ombytning skal ske senest 14 dage før forestillingen. Ombytningen koster 30,00 DKK pr. billet og ombytningen sker ved at ringe til Fredericia Musicalteaters billetkontor hverdage mellem, kl. 10.00 – 14.00 på tlf. 53 73 96 01

særlige behov / ledsagerordning

Kørestolspladser kan desværre ikke købes online, men skal bestilles på telefonnummer +45 5373 9601.

Vi anbefaler kørestolsbrugere at komme ca. en halv time før forestillingens start.

Et handicaptoilet er let at komme til over for indgangen til vores store sal på Fredericia Musicalteater. Vi har desværre ikke handicaptoilet i forbindelse med lille sal.

Indehavere af et officielt ledsagerkort, udstedt af Danske Handicaporganisationer eller Dansk Blindesamfund, tilbydes naturligvis en ledsagerordning. En ledagerbillet koster 40,00 DKK og tilbydes til Fredericia Musicalteaters egne produktioner. Disse bestilles ligeledes ved at kontakte vores billetkontor telefonnummer på +45 5373 9601

gavekort

Forkæl dine kære eller virksomhedens ansatte med en storslået gave i form af et gavekort til Fredericia Musicalteater. Gavekortet kan benyttes til Fredericia Musicalteaters egne forestillinger.

Gavekort købes ved at ringe til vores billetkontor, og du har mulighed for at vælge beløbet helt frit, som kan bruges til præcis den forestilling, du ønsker via vores hjemmeside.

Gavekort til Fredericia Musicalteater er gyldig i tre år fra købsdatoen.
Gavekortet leveres som print-selv til din e-mail – adresse.

Ønsker du at købe et gavekort,kan du kontakte vores billetkontor på nummer 5373 9601 – alle hverdage mellem 10.00-14.00